Program:
2006.11.24. Péntek
17.00 - Érkezés az edzői fórum helyszínére.
17.30 – 18.30 Evezős utánpótlás-nevelés sportági felépítettsége (TF előadás anyaga)
Ea: Ficsor László Up. Szövetségi kapitány
19.00 - Vacsora
Vacsora után: Kötetlen beszélgetés az evezésről.
2006.11.25. Szombat
8.00 - Reggeli
9.00 – 10.00 Fiatal evezősök edzésvezetése.
Ea: Thor Nielsen FISA fejlesztési igazgató
10.00 – 10.30 A témával kapcsolatos kérdések megválaszolása
10.30 – 10.40 Rövid szünet
10.40 – 11.40 Az evezőstechnika fejlődése.
Ea: Thor Nielsen
11.40 – 12.10 A témával kapcsolatos kérdések megválaszolása
12.30 – 13.30 Ebéd
13.40 – 14.40 Edzésadagolás (edzésterjedelem és intenzitás).
Ea: Thor Nielsen
14.40 – 15.10 A témával kapcsolatos kérdések megválaszolása
15.10 – 15.30 Kávészünet
15.30 – 16.30 Túledzés, edzésterhelés ellenőrzésének lehetőségei.
Ea: Dr Petrakanics Máté
16.30 – 17.00 A témával kapcsolatos kérdések megválaszolása.
17.00 – 17.30 A 2006. év nevelő-, és utánpótlás edzői díjak átadása
19.00 - Vacsora
2006.11.26. Vasárnap
8.00 - Reggeli
8.45 – 9.15 Doppingellenes lépések, intézkedések Athén után.
Ea: Füleky András, Nemzeti Doppingell. Koordinációs Testület elnöke
9.15 - 9.45 FISA edzői fórumokon elhangzottakról szóló beszámolók (felnőtt, ifi)
Ea: Melis Zoltán szövetségi kapitány, Ficsor László up szöv. kapitány.
9.45 – 11.00 Beszélgetés az evezésről (U 23-as OB szabály, versenynaptár, diákolimpia, Kínai hajóvásárlás, …)
11.00 – 11.15 Szünet
11.15 – 11.45 Edzőbizottság választás.
12.00 - Ebéd
A szállást és étkezést Ficsor Lászlónál rendelhetitek meg.
Ficsor László
Mobil: 30 / 747-4080
e-mail: laszloficsor@hunrowing.hu
vagy finya@citromail.hu
fax: 06-1-460-6858
A részvételi díjat a jelentkezéssel egyidejűleg kell majd kifizetni.
Helyszín: Budai Sporthotel
Cím: Budapest XII. Jánoshegyi út (a Normafa és az Erzsébet kilátó között félúton)
Szállás + étkezés (reggeli, ebéd, vacsora):
4 ágyas szobák, TV, fürdőszoba, WC. 4500 Ft/fő/éjszaka
Csak étkezés: 2500 Ft/fő/nap, mely az alábbi menüt tartalmazza:
Péntek:
- vacsora: Cigánypecsenye vegyes körettel, savanyúság. Kakaós palacsinta.
Szombat:
- Reggeli: Büfé reggeli
- Ebéd: Grízgaluska leves, pulyka párizsiasan rizi-bizivel, alma kompót.
- Vacsora: Vörösboros marhapörkölt tarhonyával, savanyúság. Gesztenye püré.
Vasárnap:
- Reggeli: Büfé reggeli
- Ebéd: Alföldi gulyásleves. Tejfölös túrós csusza.
A szállás és étkezési megrendeléseteket, a szervezés miatt legkésőbb november 4.-ig a fenti elérhetőségeken adjátok le.
Részvételetekre, a témákkal kapcsolatos véleményeitekre feltétlenül számítok!